Bu Blogda Ara

25 Temmuz 2010 Pazar

O HENÜZ 4 YAŞINDA!!!!!!!!



Tarih Kasım 2006...

İzmir'in Menderes İlçesi'nde hayat kadını olduğu belirtilen annesi tarafından divandan düştüğü ve bayıldığı gerekçesiyle Menderes Sağlık Ocağı'na götürülen ve buradan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen 1.5 yaşındaki k N.N.B.'nin sağlık durumu hakkında hastanede bir basın açıklaması düzenlendi. Kaldığı evde tecavüze ve fiziksel şiddete maruz kaldığı iddia edilen N.N.B.'nin doktoru Çocuk Kliniği Şefi Uzmanı Dr. Nejat Aksu, küçük bebeğin ağırlık ve boyunun yaşına uygun değerlerin altında olduğunu, kafa derisinin ödemli olduğunu, kafasında, gövdesinde, kol ve bacaklarında değişik derecelerde eski ve yeni ekimozlarının bulunduğunun saptandığını kaydetti. Dr. Aksu, "Bu bulgularla hasta, genel vücut travması ve çocuk istismarı olarak değerlendirildi. Hastanın nörolojik bakısı ve diğer sistem bakıları normal olarak değerlendirildi. Laboratuvar tetkiklerinde belirgin anemisi yanında karaciğer enzimleri yüksekti. Hepatit A, B, C ve HIV testleri negatif olarak saptandı. Bu bulgular çerçevesinde Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruldu" diye konuştu.

TÜRKİYE BU OLAYI UNUTADURSUN, YIL 2010 VE BENZER BİR OLAY YAŞANIYOR YİNE...



O henüz 4 yaşında. Ama şimdiden dünyanın neredeyse bütün kötülükleriyle tanıştı.

Çocuğun annesi, onu, kendisinin birlikte yaşadığı adamın bu hale getirdiğini iddia ediyor.

Küçük çocuğun gördüğü işkence, annesinin kendini İstanbul Kartal'daki evin balkonundan atmasıyla ortaya çıktı. Çünkü aynı adam onu da dövüyordu.

Anne-oğulun hayatını cehenneme çeviren süreç yaklaşık 1 ay önce başladı.

Manisa'da yaşayan ve evli olan Fadime E., internette tanıştığı Yakup A., ile yakınlık kurdu. Onun da evli olduğunu öğrendi ancak yine de davetini kabul edip İstanbul'a geldi, aynı eve yerleşti.

Ancak o evde yaşamaya sadece 1 ay dayanabildi.

Kendini balkondan atan genç kadın, çevredekiler tarafıdan hastaneye kaldırılınca olup biteni polise anlattı.

Polis, Kartal'daki eve geldiğinde küçük çocuğu yara bere içinde, görüdüğü işkencenin izleri hala tazeyken buldu.

Annenin polise anlattığına göre Yakup A., küçük çocuğun cinsel organını ısırdı, tırnaklarını çekti, vücudunda sigara söndürdü.

Sağlık görevlileri küçük çocuğun görüntülenmemesi için üzerini çarşafla kapatmak istedi. Ama bu bile yüzündeki izleri saklamıyordu.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen küçük çocuğun sağlık durumu ciddi. Annesinin durumunu ise iyi.

Anne Fadime E.'nin ifadesi üzerine Yakup A., gözaltına alındı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder